Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής και πληρώνονται μέσω της μεθόδου την αντικαταβολής. Πληρώνετε το αντίτιμο του προϊόντος κατά την παραλαβή από τον υπάλληλο της ταχυμεταφοράς.

Προσοχή στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα η παραγγελία θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω κάρτας η τραπεζικής μεταφοράς!!!

Προσοχή στα χρώματα ανάμειξης και στους κωδικούς που φτιάχνονται μοναδικά για εσάς απαιτέιται η προπληρωμή της παραγγελίας.

Πιστωτική/ Χρεωστική/ Προπληρωμένη κάρτα

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro,Visa ) μέσω  του ασφαλούς pay center της Τράπεζας Πειραιώς. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Τράπεζας Πειραιώς. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο e-shop.

Δυνατότητα Δόσεων:

– 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 60 €

Τραπεζική Κατάθεση

Με κατάθεση τραπέζης στον εμπορικό λογαριασμό της εταιρείας.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR4601721200005120104827067

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

ΙΒΑΝ: GR8001401760176002310001828

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΙΒΑΝ:GR1302600960000120200428969

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

GR6401108910000089160032499

 

Στην κατάθεσή σας, μην παραλείψετε να συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμό σας. Παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο e-mail :info@epaints.gr ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Klarna - Αγοράστε τώρα, Πληρώστε Αργότερα

3 Άτοκες Δόσεις με την αξιοπιστία της Klarna, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα!

Απολαύστε την ευελιξία της KLARNA. Αγοράστε ό,τι επιθυμείτε στο check-out του online καταστήματος και πληρώστε σε 3 δόσεις χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Ένας πιο έξυπνος τρόπος πληρωμής.

Κάντε τις online αγορές σας οπουδήποτε και μοιράστε το κόστος σε 3 άτοκες δόσεις. Θα σας στέλνουμε υπενθυμίσεις για να μην χάσετε ποτέ ούτε μία πληρωμή.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες δόσεις με την Klarna;

Η διαδικασία γίνεται μέσω της Viva Wallet και τα βήματα είναι πολύ απλά:

  1. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε για την αγορά σας και προσθέστε τα στο καλάθι σας. Σημαντικό: Η αξία των προϊόντων θα πρέπει να είναι άνω των 39€.
  2. Στη σελίδα πληρωμής επιλέξτε "Viva Wallet Smart Checkout".
  3. Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας και κατευθυνθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, στο δεξί μέρος της οθόνης, σύρετε με τα βέλη τις διαθέσιμες επιλογές και κάνετε κλικ στο εικονίδιο της Klarna, όπως στη φωτογραφία παρακάτω.
  4. Έπειτα, κάντε κλικ στο "Συνέχεια προς Klarna".
  5. Ακολουθείτε τα βήματα, επιλέγετε "Πληρωμή σε 3 δόσεις" και είστε έτοιμοι! 

Πώς ολοκληρώνονται οι πληρωμές με την Klarna;

Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες, ως εξής:

  1. Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.
  2. Αφού το κατάστημα επιβεβαιώσει πρώτα ότι η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε θα χρεώσουμε την κάρτα σας με την πρώτη δόση. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής.
  3. Αφού κάνετε την πρώτη σας πληρωμή, θα χρεώνουμε αυτόματα την κάρτα σας κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε εγκαίρως. Χωρίς τόκους ή έξοδα.