Πολιτική Eπιστροφών

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε  να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: info@epaints.gr.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας, το ποσό θα επιστραφεί τραπεζικά. Εάν η εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί με κάρτα, τότε το ποσό θα επιστραφεί μέσω αυτής.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών με την απόδειξη σας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν συναρμολογηθεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Η επιστροφή πραγματοποιείται με δικό σας μέσο ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει δεκτή η αλλαγή:

• Προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

• Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία

• Προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί.

• Προϊόντα που δεν συνοδεύονται από την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.

* Η διαδικασία αλλαγής προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο μία φορά.

Για την αντικατάσταση του/των προϊόντος/ων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ενημέρωση στην εταιρεία μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει κάποιο ελάττωμα ή είναι λανθασμένη, θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό ψηφιακής μορφής στο email: info@epaints.gr, μαζί με την απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς. Μετά το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί μας.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημ/νία αγοράς. Μετά την παραλαβή και μόλις διαπιστωθεί η υπαιτιότητα μας, αναλαμβάνουμε την πίστωση του ποσού των μεταφορικών. Η επιστροφή της παραγγελίας πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία επιλογής σας.

*Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας σε περίπτωση πρόκλησης φθοράς με υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας που έχετε επιλέξει.